Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Werken bij
Partoe

Huishoudhulp gezocht! 

Wil jij werken als huishoudhulp bij een betrouwbaar dienstenchequebedrijf? Partoe is voortdurend op zoek naar enthousiaste, nieuwe talenten. Of je nu een ervaren huishoudhulp bent of net bent gestart en je vaardigheden wilt bijschaven, we horen graag van jou om ons team te versterken. Partoe geeft je de kans om in een huiselijke sfeer te blijven groeien en je persoonlijke en professionele talenten te ontplooien.

Een job als huishoudhulp bij Partoe heeft zo z’n voordelen. Naast een boeiende job in een interessante, aangename werkomgeving met fijne klanten en nog fijnere collega’s bieden we je nog tal van andere voordelen. Solliciteer nu en ontdek zelf onze “plussen”.

Bekijk hier onze vacatures

Plus

Work life balance

Ga je aan de slag als huishoudhulp bij Partoe, dan combineer je heel makkelijk je werk- en privéleven. Dat betekent minder kopzorgen voor jou en dubbel genieten van het leven.

Plus

Op jouw maat

Jouw talent staat bij Partoe op de eerste plaats. Daarom krijg je enkel klanten én taken die op jouw lijf zijn geschreven. Dat is pas fijn werken, toch?!

Plus

Perfecte match

Je goed in je vel voelen, gaat verder dan het uitvoeren van je job als huishoudhulp. We hechten zeer veel belang aan een ideale match tussen jou en de klant.

Plus

Lokaal karakter

Dichtbij huis werken? Wordt geregeld! Nee, bij Partoe moet je niet urenlang in de wagen zitten of files trotseren. Te voet of met de fiets naar het werk gaan, is hier de normaalste zaak van de wereld. Zo kan je ’s ochtends vlot en ontspannen opstarten en verlies je zo weinig mogelijk quality time voor jezelf of met je gezin.

Plus

Opleiding & ondersteuning

Niets boeiender en uitdagender dan levenslang leren. Ook bij Partoe hebben we dat helemaal begrepen. Ga je aan de slag als huishoudhulp, dan krijg je dagelijks de kans om bij te leren en vragen te stellen.

Plus

Vlakke structuur

Iedereen gelijk en iedereen evenveel kansen, daar geloven we in. Ongeacht je achtergrond, ervaring of talenten horen we graag jouw stem of ideeën.

Plus

Respect

Partoe toont respect voor wie je bent en wat je doet. Elke dag opnieuw ga je met de grootste waardering als huishoudhulp aan de slag.

Overtuigd om 
huishoudhulp 
te worden?